Nieuw! Kookcursus ‘koken als een pro’

Het is nu zo vaak aan mij gevraagd, dat ik niet langer kan weigeren. Ik ga starten met de cursus ‘koken als een pro’. Tijdens deze kookcursus, die in totaal 21 lessen zal omvatten, leer je koken zoals een professionele kok dat doet. Een opleiding die perfect aan zal sluiten bij wat er in de praktijk van een kok verwacht wordt. En dan natuurlijk op een plezierige en informele wijze gebracht. We leren per slot van rekening voor ons plezier.

Tijdens de cursus zullen alle basistechnieken en keukentermen de revue passeren. Ook wijn/spijscombinaties en veiligheid en hygiëne in de keuken komen vanzelfsprekend aan bod. Daarnaast gaan we tijdens iedere les gewoon lekker koken en eten.

De opleiding sluiten we af met een galadiner waarbij we al het geleerde in praktijk gaan brengen voor een select aantal genodigden. Na dit feestelijke diner zal ook de diploma-uitreiking plaatsvinden. Een diploma dat desgewenst kan dienen als een eerste stap in je (nieuwe) carrière. Als je de cursus namelijk met goed gevolg afsluit, kunnen wij garanderen dat je snel aan de slag kunt in een professionele keuken. Indien je dat wilt kunnen wij hier een bemiddelende rol in spelen. Dat doen wij graag!

Ook als je als hobbykok gewoon meer plezier uit je hobby wilt halen en beter en makkelijker uit de voeten wilt kunnen in je eigen keuken dan is deze kookcursus een zeer nuttige en leuke om te volgen. Het begrijpen en toepassen van de juiste technieken maakt ook bij je thuis net het verschil. En het levert zeker een lekker en stressvrij kerstdiner op.

Wat voorlopig vast staat is dat de kookcursus 20 dagdelen van vier uur zal beslaan plus een volledige zaterdag voor het galadiner. Wat ook vast staat is dat jij en je medecursisten een geweldige ervaring gaan opdoen in heel veel plezier en gezelligheid gaan beleven.

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden stuur mij dan een mail. Ik zal er dan voor zorgen dat je de eerste bent die hoort hoe we verder gaan en wanneer we gaan starten. O ja, we houden de groep lekker klein. Ik denk dat negen personen precies goed is. Zo ben je verzekerd van maximale persoonlijke aandacht. Mooi toch?