” Anyone can cook, but only the fearless can be great “

In beginsel ben ik inzetbaar als freelance kok. Omdat ik niet geloof in het voortdurend wisselen van opdrachtgever/keuken, heb ik een voorkeur voor bedrijven die op zoek zijn naar de invulling van een positie voor de lange(re) termijn. Dit kan à la carte zijn, of catering of demonstraties en workshops of welke andere keukenwerkzaamheden dan ook.

Daarnaast ben ik actief in het werven en selecteren, verlonen en uitzenden van personeel, ook voor de horeca. Desgewenst kan ik ook optreden als externe personeelsfunctionaris voor bedrijven die deze taak niet zelf kunnen of willen invullen.

Tevens kan ik personeel trainen, motiveren en effectiever maken door middel van een persoonlijk programma. De resultaten van een dergelijk programma zijn vaak verbluffend goed. De kosten hiervan vaak verbazend laag.

Kortom, voor nagenoeg alle aan horeca gerelateerde zaken kan ik een rol spelen. Daar waar ik dat zelf niet kan, heb ik toegang tot een uitgebreid netwerk van specialisten die mij graag van dienst zijn.

Alle reden om snel eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Meer weten? Stuur mij een mail met uw contactgegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tot snel!

Fred Westerdaal