” La bonne cuisine est la base du véritable bonheur”

Auguste Escoffier had het niet treffender kunnen zeggen. Eten en drinken kan een mens intens gelukkig maken. Mij zeker. Ik ben altijd bezig met het denken aan, het bereiden van of het praten over voedsel en wijn. Het houdt nooit op en dat hoeft ook niet. Ik word er blij van. Dag in, dag uit. Om die reden heb ik er voor gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken.

En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. De keuken is voor mij dé plek waar ik mij thuis voel. Zodra ik mijn koksbuis aantrek en mijn messen aanzet gaat mijn bloed sneller stromen en na een druk servies ga ik als een gelukkig mens naar huis. Maar ook aan mise en place werkzaamheden beleef ik plezier en een workshop of kookdemonstratie (desgewenst in meerdere talen) vind ik ook geweldig om te doen. Ik wil gewoon koken. Met mooie producten in een keuken waar respect de norm is en creativiteit en loyaliteit worden gewaardeerd.

Als freelancer ben ik wellicht een vreemde eend in de bijt. Ik ga voor relaties voor de lange termijn en ben geen keuken hopper. Ik kan mij dat gelukkig veroorloven en ben er niet het mens naar om het onderste uit de kan te willen. Vandaar dat veel van mijn opdrachtgevers mij graag terugzien.

Omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen, zoek ik heel af en toe een nieuwe plek die inspiratie en kennis oplevert. Alle randvoorwaarden zijn flexibel in te vullen. Als er een wederzijdse klik is zijn er altijd mogelijkheden.

Meer weten?
Stuur mij een mail met uw contactgegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tot snel!

Fred Westerdaal